ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşcı Polis Haftasını kutladı

        BEYŞEHİR – Başkan Taşcı, “10 Nisan, ‘Polis Günü’ Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi,..

Başkan Taşcı Polis Haftasını kutladı

 

      BEYŞEHİR – Başkan Taşcı, “10 Nisan, ‘Polis Günü’ Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır” dedi.
    Polis teşkilatının Türk milletinin gurur duyduğu bir kuruluş olduğunu belirten Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “Türk polisi, içerisinden çıktığı halkın gurur kaynağıdır. Huzur ve güvenliği sağlamak uğruna canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle görevini yerine getiren bir teşkilattır. Bu teşkilatımız bugün 168 yaşında. Geçen bu sürede polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik altyapıya sahip bir konuma gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımın tam olduğunu ifade ediyorum. Bu anlamlı günde tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, ulvi görevi yerine getirirlerken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL