ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

            BEYŞEHİR – Seçim gezileri kapsamında  Üzümlü Beldesini ziyaret eden heyet, Üzümlü’lü iş adamları tarafından karşılandı. Üzümlü’de silah sanayi esnafını gezen ve çalışmaları hakkında bilgi..

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

            BEYŞEHİR – Seçim gezileri kapsamında  Üzümlü Beldesini ziyaret eden heyet, Üzümlü’lü iş adamları tarafından karşılandı. Üzümlü’de silah sanayi esnafını gezen ve çalışmaları hakkında bilgi alan heyet özellikle Büyükşehir Yasasının Beldeye neler kazandıracağı konusunda bilgi verdi.
            Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun yaptıkları gezilerde açıklamalarda bulundu; bölgenin sorunlarını hem Üzümlü belediye başkanımızdan hemde Üzümlüyü temsil eden arkadaşlarımdan yakinen biliyorum. 30 Mart seçimlerinde hemşerilerimizin göstereceği teveccühle Beyşehir ilçemizi bir bütün olarak ele alıp bölgenin sorunlarını yeni Büyükşehir Belediyesi Yasasının getirdiği gücüde, arkamıza alarak bölgenin sorunlarına tek tek  çözüm bulacağız. Üzümlü Beldemiz silah sanayisiyle Türkiye’de adını duyurmuş Ülkemize katma değeri en fazla olan nadir beldelerimizden bir tanesidir. Üzümlü silah sanayinde kurumsallaşma yolunda iyi bir aşamaya gelmiş ve Dünya’da  bir marka olmuştur dedi.
            Kendisinin de bir Üzümlü’lü olduğunu ifade eden Konya Milletvekili Mustafa Akış, Üzümlü Beldesinin ekmeğini demire işleyerek çıkardığını, silah sanayinde Türkiye’de de ve Dünya’da önemli bir yeri olduğunu ifade ederek Üzümlü Beldemiz gelecek yıllarda sektörün öncülerinden olacaktır dedi. Silah sektörünü yekinen takip ettiğini   sorunlarını da iyi bildiğini ifade eden Akış sorunların çözümü konusunda üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını bundan sonrada istişareli bir şekilde yapmaya  devam edeceğini söyledi. 30 Mart seçimlerinin önemine değinen Akış Beyşehir’de Üzümlü’de Ak Partiye rekor bir desteğin verilmesi gerektiğinin altını çizerek Ülke’ye karşı oynanan bu oyunu 30 Mart’da millet bozacak Beyşehir halkı bozacaktır.  Beyşehir’de bir birlikteliğin sağlandığını, bölgeye yapılan yatırımlarla bunlarında görüldüğünü ifade eden Akış bu seçimler bir milat olacaktır, halkımız görüyorum ki bunun bilincinde bu istikrarı artırarak devam edeceğiz dedi.
            Büyükşehir Belediye Yasasının Beyşehir ve Üzümlüye büyük değer katacağını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Üzümlü Beldesi Silah Sanayisinde büyümüş önemli bir yere  gelmiş  bunu yerinde görünce daha iyi anlıyoruz biz Konya’da böyle bir sektörün Üzümlü’de varlığını biliyor ama bu şekilde büyüdüğünü bilmiyorduk silah sanayisinin bölgeye büyük bir değer kattığını gördük. Yeni Büyükşehir Yasasıyla Üzümlü Beldesinin Beyşehir’in mahallesi olacağını söyleyen Altay bundan sonra Beyşehir’de Selçukluda  ne varsa Üzümlü’de de o olacak. Ak Parti Belediyeciliğiyle Hizmet kalitesinin ve hızının   artacağını   söyleyen Altay seçimlerde tüm seçmenimizin oylarına talibiz Üzümlüyü Beyşehir’i Konya’yı birlikte kalkındıracağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL