ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yolda Direk var Yandan Geç

Ali Akkanat Kampüsü’ne ulaşımı sağlayan Prof.Dr.Süleyman Okudan Bulvarı’na dikilen ve yol ortasında kalan elektrik direğinin kaldırılması isteniyor. Konya İl Genel Meclisi eski üyesi Erol Özaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yolun içinde..

Yolda Direk var Yandan Geç

Ali Akkanat Kampüsü’ne ulaşımı sağlayan Prof.Dr.Süleyman Okudan Bulvarı’na dikilen ve yol ortasında kalan elektrik direğinin kaldırılması isteniyor.

Konya İl Genel Meclisi eski üyesi Erol Özaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yolun içinde böyle saçma bir direk olur mu?” diye tepki gösterdi.

Direğin bulunduğu yolun Beyşehir’deki kampüs alanının yanı sıra Bademli Köyü ve Yaka Manastır Tabiat Parkı’na ulaşımı sağlayan önemli ve işlek bir güzergah olduğunu vurgulayan Özaba, şu değerlendirmelere yer verdi: “Burada bir kaza da yaşanabilir ama üniversitenin yolu böyle olmamalı. Son çalışmalardan önce bu direk dikilmiş fakat yolun buradan gideceği belliydi.  Medaş yetkilileri ile irtibat kurdum, onların söylediği; ‘Belediye imarı burayı gösterdi’ dediler. Burada yol ortasında kalan başka bir direk vardı, ilkini zorla kaldırdık, ikinci bir direk daha diktiler.’Değiştirirlerse direği kaldırırız’ diyorlar. Belediye’nin başka bir yol göstermesi gerekir. Aklın yolu bir, mantık neyi gösteriyorsa o yapılmalı ve bu direk biraz daha öteye kaldırılmalı. Direk zaten faaliyette değil ve tel çekilirse de kalkması daha zor olacak. O teller çekilmeden, zararın neresinden dönersek kardır. Bu direk bir an önce kaldırılmalı buradan.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL