ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cezaevi’nde Tatbikat

            BEYŞEHİR – Bazı cezaevlerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan ve mahkum ölümlerine yol açan yangın olaylarının ardından, muhtemel benzer bir yangın hadisesine karşı Beyşehir Cezaevinde yangın tatbikatı yapıldı…

Cezaevi’nde Tatbikat

 

          BEYŞEHİR – Bazı cezaevlerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan ve mahkum ölümlerine yol açan yangın olaylarının ardından, muhtemel benzer bir yangın hadisesine karşı Beyşehir Cezaevinde yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatla, yangına müdahale edecek güvenlik kurumları, sağlık ve itfaiye ekiplerinin varış noktasına geldikleri reaksiyon süresi test edildi.
           Beyşehir A3 Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda mahkumların yangın çıkardığına dair yapılan ihbar üzerine Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, 112 acil servisi ve itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde sevk edildikleri adrese geldi.
           Ekipler, cezaevine geldiklerinde yapılan ihbarın bir tatbikat nedeniyle gerçekleştirildiğini öğrendi. Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Türker Alptekin ve Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Küçükaslan nezaretinde gerçekleştirilen tatbikata katılan ekipler, olaya gösterdikleri reaksiyon süresi ve diğer yönlerden tam not almayı başardı.
         Bu arada, polis, jandarma, ambulans ve itfaiye araçlarının sirenlerini çalarak peş peşe cezaevine geldiğini gören vatandaşlar panikle ne olduğunu anlamaya çalıştı. Gazetecilerden yangın tatbikatı olduğunu öğrenen vatandaşlar bir süre tatbikatı izledi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL