ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yol sevinci

  İmrenler Belde Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönden, yaptığı açıklamada, İmrenler beldesi bağlantılı olan Beyşehir-İmrenler köy grup yolunda başlatılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu belirtti. Bu yolun önceki yıllar köstebek yuvası..

Yol sevinci

 

İmrenler Belde Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönden, yaptığı açıklamada, İmrenler beldesi bağlantılı olan Beyşehir-İmrenler köy grup yolunda başlatılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu belirtti.

Bu yolun önceki yıllar köstebek yuvası gibi delik deşik olduğunu ve trafik için sıkıntı yarattığını vurgulayan Şenönder, İl Özel İdaresi nezdinden başlatılan girişim üzerine bu yolun temel yapısıyla birlikte yeniden yapılmasına karar verildiğini söyledi.

Çalışmaların güzergahta hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Şenönder, şu bilgileri verdi:

“Bu yolun yapımı artık insanımıza rahat bir nefes aldıracaktır. Beyşehir’den bölgemize gelinirken, Selki, Köşk ve Burunsuz ile diğer yerleşim birimlerinden de Beyşehir ilçe merkezine ulaşımı sağlayan çok işlek bir yoldu burası. Ama, daha önceleri vatandaşlarımız evlerinden tedirgin çıkıyordu. Yolun hali köstebek çukuru gibiydi. Arabası ile giderken sürücülerin kaçacak yeri yoktu. Şimdi ise temel yapısı ile birlikte yol yeniden ele alınıyor. Asfaltlanmasının ardından ise yol yapım çalışmaları sona erecek. İl Özel İdaresi yetkililerine ve çalışanlarına, emeği geçen herkese yolun yapımı konusunda teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL