ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İnek kurtarma operasyonu

  BEYŞEHİR – Beyşehir’de içerisinde balçığın bulunduğu bir çukura düşen  inek, belediyenin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir çevre yolu civarında sahipleri tarafından otlatılan ineklerden  bir tanesi  yolun..

İnek kurtarma operasyonu

 

BEYŞEHİR – Beyşehir’de içerisinde balçığın bulunduğu bir çukura düşen  inek, belediyenin iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir çevre yolu civarında sahipleri tarafından otlatılan ineklerden  bir tanesi  yolun kıyısında bulunan içerisi su ve balçıkla kaplı bir çukura düştü. Vücudunun büyük bölümü çukur içerisinde kalan ineği, sahipleri uzun uğraşlara rağmen düştüğü yerden çıkaramayınca Belediyeden yardım istedi.

Bir itfaiye aracı ile bir iş makinesi adrese sevk edilirken, kepçe tarafından hafriyat da dökülen alanda önce kurtarma çalışmalarının başlatıması için yol ve genişletme çalışmaları yapıldı. Çukurdaki  inek daha sonra düştüğü çukurdan  yarım saat süren bir uğraşın ardından boynuna bağlanan urganın kepçe tarafından çekilmesiyle çıkarılabildi. İneğin kurtarılmasının ardından Belediye ekipleri benzer bir hadisenin bir daha yaşanmaması için çukurun üzerini toprakla kapattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL