ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Umutlar Tükeniyor

              Güneşli bir havada ve balçığa dönüşüşmüş sahada oynanan müsabakada konuk takım daha istekli ve gayretli oyun ortaya koydu.             Maçın henüz 5. dakikasında..

Umutlar Tükeniyor

 

            Güneşli bir havada ve balçığa dönüşüşmüş sahada oynanan müsabakada konuk takım daha istekli ve gayretli oyun ortaya koydu.

            Maçın henüz 5. dakikasında konuk takım 1-0 öne geçti. 30. dakikada ise kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Beyşehir Belediyespor’un gayretleri sonuca etkili olmayınca ilk devre Manavgat Belediyespor’sun 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

            Beyşehir Belediyespor İkinci yarıya daha hırslı ve istekli başladı. ancak 56 dakikada ani gelişen Manavgat sporun atağını, arkadan yaptığı faulle kesen Şenol, kırmızı kartla oyun dışı kalınca takımını da eksik bıraktı.

            Beyşehir Belediyespor maçın 60. dakikasında Alplerin attığı golle beraberliği yakaladı. Ancak Rakip takım Manavgat Belediyespor; temsilcimizin eksikliğinden de yararlanarak baskısını artırdı. Bu baskı 75. dakikada gol olarak neticelendi.

            Maçın geride kalan bölümlerinde başka gol olmayınca temsilcimiz Beyşehir Belediyespor kendi sahasında Manavgat Belediyespor’a 2-1 yenilerek kümede kalma umutlarını azatlı.   

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL